Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek egynletek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
464
Képet mellékeltem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Máskor egyenként tedd fel a feladatokat, akkor többen fognak segíteni. Arra kérlek, hogy a maradék két feladatot külön-külön tedd ki. OK? Ha van kedved és időd. kérlek nézd meg az erről szóló videómat. Megtisztelnél vele.
https://www.youtube.com/watch?v=A0OmSaoM77Y&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=3
Nem lennék szomorú, ha ezt a választ megoldásnak jelölnéd. Köszi!
Módosítva: 6 éve
0