Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai kifejezések összevonása, szorzása

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
4a+2b+3b-7a+5c-6b+2a =
2d-4a+11a-3d =
2*(3a+5)=
-8*(-2a+1)=
Ezeket a feladatokat nem tudom!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek, Matematika, feladatok, mit, szorzása, Kifejezések, nemtudom, összevonása, hogy
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
1

Csatoltam képet. Kérlek jelöld be, hogy elfogadtad a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1