Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Matek. 17:00 be kell adni.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Mekkorák egy háromszög belső szögei, ha arányuk: 8 : 10 : 12? A választ a következő formában add meg, növekvő sorban: pl. 34;36;110
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
30x=180
x=6
8x=48
10x=60
12x=72
0