Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
399
Csatoltam egy képet, ezek a feladatok nem mentek.., óriási segítség lenne ha segítenétek ezeket megoldani.
Előre is köszönöm!

8-as, 9-es feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. A példákat mintának küldtem. Ebben a videómban magyarázom is. Ha van kedved, nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=08xLt9l_lns&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=7
Szerintem vagy annyira ügyes, hogy meg tudod ezek után egyedül csinálni.
Módosítva: 6 éve
0