Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a kör területe, ha átmérője 54 cm?

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
Mekkora a kör területe, ha átmérője 54 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T=r2·π
r=d:2=54:2=27
T=272·3,14
T=729·3,14
T=2289,06
Remélem hogy jó
0