Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozathoz kéne segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
Ma 16:00-ig le kéne adni egy feladatot amit nem tudok kiszámolni.
3(2x-8)=2(x-3)
Valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3(2x-8)=2(x-3)
6x-24=2x-6 /+24
6x=2x+18 /-2x
4x=14 /:4
x=3,5
1