Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
2013
1. Oldd meg a valós számok halmazán a sin x = 0 egyenletet, ha -2π ≤ x ≤ 2π

2. Oldd meg a sin x = 1 egyenletet a valós számok halmazán.

3. Adja meg azoknak a 0° és 360° közötti α szögeknek a nagyságát, amelyekre igaz az alábbi egyenlőség!
cosα = 1/2

Köszönöm a segítséget! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Középiskola, trogonometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Kérlek az egyiknél jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
0