Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
Sziasztok nagyon sürgősen kéne ezek a feladatok és egyáltalán nem értem nagyon szépen megköszönöm aki segít!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gúla
A= T+P
T= Tm/3
T : alapterület
P: palástterület (az oldallapok területösszege)
M: magasság
Gömb
A= 4R²•π
T= 4R²•π/3
Módosítva: 6 éve
0