Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematikába szeretnék segfítséget kérni (lineáris függvényekhez kapcsolódik)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
Az f(x)=a*x+b a lineáris függvény általános képlete, ahol (több jó válasz lehetséges)
-az "a" a fv meredeksége.
-a "b" megmutatja, hogy hol metszi a fv az y tengelyt
-ha a=0, akkor konstans a fv
-ha b=0, akkor a fv az egyenes arányosság függvénye
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Igen ez helyes, de mi a kérdés?
0