Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
464
6x+9-3x-7+5x-11+7x-9-4x=
-7x-3-4x+13-6x-12+8x-6-2x=
5x+1+7x+3-10x-7+2x-9+2x=
4x+9-5x-10+3x-8-2x+12-7x=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
Összevonva: 11x-18
b,
-11x-8
c,
6x-12
d,
-7x+3



1