Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
307
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a,
18000 ft/g az arany ára
Így 1.500.000/18000=83,333 gramm aranyat tudna venni
b,
5%-kal: 1.500.000×1,05=1.575.000
Utána 9,5%-kal: 1.575.000×1,09=1.716.750 Ft, ezért nem tudná megvenni a kocsit
-1

Csatoltam képet.
-1