Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
https://prnt.sc/s0km4l
Csatoltam képet.
Előre is köszönöm a megoldást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

1. feladat
a,
1,3+x=3,8 /-1,3
x=2,5
y+5,1=0,3 /-5,1
y=-4,8
b,
a=c-b
b=c-a
2. feladat
a,
z-5,3=8 /+5,3
z=13,3
2-w=9,25 /-2
-w=7,25 /:-1
w=(-7,25)
b,
a=c+b
b=a-c
3.feladat
a,
x×12=6 /:12
x=6/12=0,5
0×27y=38
Az jönne ki itt hogy 0=38 ami nem egyenlő, ezért nincs megoldása az egyenletnek
b,
a=c/b
b=c/a




















0