Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
334
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
250.000 Ft
1.lehetőség:
1. évben lesz: 250.000×1,05=262500
2. évben lesz: 262500×1,017=266962,5
2. lehetőség
1. évben lesz: 250000×1,03=257500
2. évben lesz: 257500×1,03=265225
Így az 1. lehetőséggel érdemes lekötnie a pénzét
-1