Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1128
Számítsuk ki az e és f egyenesek metszéspontjának koordinátáit, ha egyenleteik
a, e: x=2 f: y=2x-1
b, e: y=-4 f: x-y=5
c, e: x+3y=-2 f: y=3x+2
d, e: x-2y=-1 f: 3x+y=4
e, e: x+3y=-2 f: y=-x/3+8
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1