Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Aki elküdi annak megköszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
509
5.43 a,f
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Kör kerülete: 2rπ
Kör területe: r²π
a,
r=10 cm
Így : 2×10×3,14=62,8 cm a kör kerülete
Területe: 10²×3,14=314 cm²
f,
d=6,4 cm=r=3,2 cm
Kerülete: 2×3,2×3,14=20,096 cm
Területe: 3,2²×3,14=32,154 cm²




-1

Csatoltam képet.
-2

Csatoltam képet.
-2