Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Kémia
334
Sziasztok! Holnapig kéne nekem a vas és az alumínium reakcióit befejezni és rendezni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! (Sajnos a ketteseket nem tudtam alsó indexbe rakni, bocsánat)
1. Al + O2 =
2. Al + H2O =
3. Al + HCl =
4. Fe + O2 =
5. Fe + HCl =
6. FeCl2 + Cl2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, kémia, egyenlet, help, vas, reakció, alumínium, képlet
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
Készítem.
2

Csatoltam képet. Talán egy megjegyzés: az utolsó reakció megfordítható folyamat. Kérlek jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi.
Módosítva: 6 éve
1