Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos xd

Főoldal » Általános iskola » Fizika
415
Mennyi munkát végez egy diák ,ha a szánkót 320 N erővel 200 m-es távon húzza végig?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = F · s
W = 320 N · 200 m
W = 64 000 J = 64 kJ
0