Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tengelyes Tükrözés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
1. Szerkesz deltoidot, ha adott két oldal és a szimmetriaátlója!
AB=3,5cm, BC=4,0cm, AC=3,1cm.

2. Szerkessz rombuszt, ha adott
Két átlója: e=3cm, f=4cm!

Előre is köszönöm a segítséget!:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1