Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11.osztályos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1290
Írjuk fel a P ponton átmenő ,alfa irányszögű egyenes egyenletét ha
a, P(0;0) és alfa=30 fok
b, P(0;0) és alfa=45 fok
c, P(-1;4) és alfa= -30 fok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Kérlek Andika, hogy egy helyen jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
0