Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
478
Mekkora úton húztuk 150N erővel a kiskocsit,ha 4500J munkát végezrünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok:
F=150N
W=4500J=4500N·m
s=?
Kiszámítás:
W=F·s ⇒s=W/F=4500Nm/150N=30m (egyszerűsítsünk a számokkal és a N-al is!)
0