Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
482
Mennyi munkát végez egy diák,ha a szánkót 320N erővel 200m-es távra húzza végig?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok
W=?
F=320N
s=200m
W=F·s=320N·200m=64000Nm=64kJ
0