Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a trapéz területét ha alapjait a, c magasságát m középvonalát k jelöli

Főoldal » Általános iskola » Matematika
442
Akárhogyan próbálkoztam Nekem nem nagyon sikerült. a=2,3 deciméter c=17cm m=4cm előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem.
0

Csatoltam képet.
1

Nagyon nagyon köszönöm a gyors és pontos választ!
0

Csatoltam képet. Nem tudom mennyire sürgős, ezért küldtem részletekben. Örülnék, ha az egyik képnél megoldásnak jelölnéd a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1