Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 24 egység oldalú négyzet alakú bádoglemez sarkaiból

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
674
Egy 24 egység oldalú négyzet alakú bádoglemez sarkaiból négyzeteket vágunk le. Mekkorák legyenek a levágott négyzetek oldalai, hogy az oldaltéglalapok felhajtásával keletkező doboz
térfogata a legnagyobb legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ha van kedved nézd meg a youtube csatornám https://www.youtube.com/watch?v=2G203Mhf0DA&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=18
videóját. De ha beütöd a nevem a youtube keresőbe, és beírod, hogy főikolásoknak, egyetemistáknak, akkor több videót is találhatsz. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet. Bocsánatot kérek! Elszámoltam egy helyen! Kérlek javítsd ki Te is!
Módosítva: 6 éve
1