Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.osztály matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan kell ezt megoldani?
A=96cm^2
V=?
a=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A= 6* a^2=96 cm^2
96/6 = 16
a^2 = 16cm
a= 16 
a=4 cm
V= a^3 = 4^3 = 256 cm^3
0