Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
493
Egy dolgozó 24 éves korában 78000ft-ot keres. Minden évben kap 4000ft-os fiezetésemelést. Mennyit fog keresni 40 éves korában?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
40-24 =16
16*4000=64000
78000+64000=142000
142000 Ft-ot fog keresni 40 éves korában.
1