Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
683
Egy 22 soros moziterem 4. sorában 12-en férnek el.Minden sorban 3-mal többen, mint előtte lévőben.Hányan férnek el a moziban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
759 ember fér el
0

Csatoltam képet. Lemaradtam 2 percet. Mert igyekeztem szépen szerkeszteni. Így jártam. Ha beütöd a nevemet a Youtube csatorna keresőjébe és azt hogy Sorozatok, akkor a számtani sorozatról mindent könnyen meg tudsz tanulni.
https://www.youtube.com/watch?v=bvbGyv5v3S8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4&t=0s

https://www.youtube.com/watch?v=HGK_FR39As8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=2
Rád bízom, hogy melyikünk válaszát fogadod el, de szerintem a levezetésre is kíváncsi voltál. Ráadásul módosítgattam, hog meg tudjam adni a youtube videóim linkjét.
Módosítva: 6 éve
1