Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
1770
1., Oldd meg a következő egyenletet a valós számok halmazán!
cos² x + 4 cos x = 3 sin² x

2., Oldd meg a következő egyenleteket:
a) 9^ - 2·3^-3 =0
b) sin²x = 2 sin x + 3

3., Oldd meg a valós számok halmazán az alábbi egyenleteket!
a) 5-x = √(2 x²^2-71)
b) sin² x = 1 + 2 cos x

Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, trigonometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1