Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Ezekben kellene!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
20
a)
X-3≤5 /+3
X≤5

b)
X+5>x+4 /-4
X+1>x /-x
1>x

d)
X:(-3)<4 /·(-3)
X<(-12)

e)
X:120>x:100 /·100
X:20>x /·20
X>20x
Minden negatív szám.

g)
X+3≤5 /-3
X≤2

h)
X+5≥2x+5 /-5
X≥2x
1, 0 és minden mínusz szám.
Módosítva: 6 éve
0

19
a)
X+12,5=7,3 /-12,5
X=-5,2

b)
X-2,3=5,4 /+2,3
X=7,7

d)
-8x=14,4 /:(-8)
X=-1,8

e)
X·(-2,5)=-15
-2,5x=-15 /:(-2,5)
X=6
0

1. Sor 36,7; 38,1; 30; 6,7; 23,4; -23,3; 26,7; 20
2. Sor 38,7; 40,1; 32; 8,7; 25,4; -21,3; 28,7; 22
3. Sor 31,7; 33,1; 25; 1,7; 18,4; -28,3; 21,7; 15
0

Csatoltam képet.
0