Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
483
melyik rácstípusra jellemző a változó keménység?
melyik rácstípusra jellemző az alacsony olvadáspont?
melyik rácstípusra jellemző hogy vízben, savakban, lúgokban oldhatatlanok a kristálykái?
melyik rácstípusra jellemző, hogy megolvasztva vezetővé válik?
Melyik atomrácsos anyag vezeti az áramot?
A=réz
B= méz
C= gyémánt
D= grafit
E= fullerének
Előre is köszönöm aki megválaszolná :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
melyik rácstípusra jellemző a változó keménység? A fémrácsra.
melyik rácstípusra jellemző az alacsony olvadáspont? A molekularácsra
melyik rácstípusra jellemző hogy vízben, savakban, lúgokban oldhatatlanok a kristálykái? Az atomrácsra
melyik rácstípusra jellemző, hogy megolvasztva vezetővé válik? Az ionrácsra
D
Kérlej jelöld megoldásnak a válaszomat!
Módosítva: 6 éve
0