Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos.

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Kiszámolod a kerületet, ami 2rπ, ezt megkapod cm-ben, az 1 km=1000 m=10000dm=100000 cm.
Vagyis utána meg kell nézned, a 100000 cm-ben hányszor van meg a kerület.
0

Csatoltam képet.
0