Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrosztatika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
464
A csatolt kép megoldását kérem.
Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A Kapacitorokra érvényes összefüggés Q=C*U.

Innen C = Q/U

C = 0,01/500 = 2*10^-5 Farrad.
1