Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
461
Ebben kellene!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. A b) részt ugyanígy kell. A másodikat megcsinálták, pedig kiírtam, hogy dolgozok rajta. Kérlek engedd meg, hogy a youtube csatornámról két videómat ajánljak neked:
https://www.youtube.com/watch?v=gvR2lVSSjiY&t=31s
https://www.youtube.com/watch?v=SnTWO4oz2I8&t=600s
Meglátod, segíteni fognak.
Módosítva: 6 éve
0