Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két ismeretlenes egyenletrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
Ezekből kéne kifejezni az A-t és C-t:
30=(1/(C+A*30²))*150 és 50=(1/(C+A*50²))*166,667
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha tényleg ez a kérdés és nem csak elírtad az egyenleted, akkor

A= 2,08021
C= -1867,19
0

Az én levezetésem szerint ez jött ki:
2