Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Matek! Koordináta Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
520
Ezekben a feladatokban tudna valaki segíteni?
3556.f
3576.b
3580.a

Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A 3580.a nincs fenn az ábrán. Tedd fel újra kérlek!
0

Csatoltam képet. Ha van kedved és időd, akkor nézd meg a youtube csatornámon: https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w
https://www.youtube.com/watch?v=4gPqJp8B79Y&t=14s
De ha majd vesziek a koordináta geometriát, akkor elég beütnöd a nevemet és azt, hogy koordináta geometria és megjekenik a lejátszási listám. Üdv.
Ja! Ha azt akarod, hogy legközelebb is segítsek, akkor kérlek jelöld megoldásnak.
Módosítva: 6 éve
1