Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
509
Már egyszer feltöltöttem a képeket de azt mondták egyesével töltsem fel.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Kérlek fogadd el a válaszomat! Gondolom rájöttél, hogy mindenki minél több embernek szeretne segíteni. Ha szeretnéd megérteni a lineáris függvényeket, akkor menj fel a youtube csatornámra és kérlek nézd meg az erről szóló videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 6 éve
0