Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segiteni.előre is köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1110
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet. Szöveg például az a) rész mellé: Az edző azt mondta: A hét 6 napján minden nap ugyanannyi labdát vettem a meglevő 12 labda mellé. Hány labdát vettem naponta, ha most 54 labdánk van?
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Kérlek fogadd el a megoldásomat, különösen akkor, ha azt szeretnéd, hogy legközelebb is segítsek. Ha lesz időd, nézd meg a youtube csatornám egyenletekről szóló meséjét.Meglátod, hasznos lesz!
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
1