Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segiteni.előre is köszönöm.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
409
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
x×(-4)=12 /(-4)
x=-3 A (-3) benne van az alaphalmazban, ezért van megoldása az egyenletnek.
b,
x-5=-2 /+5
x=3 A 3 is benne van az alaphalmazban, ezért van megoldása az egyenletnek.
0