Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

7
rajta vagyok :)
-2

1. valószínű, de nem biztos.
2. nem valószínű.
3. 36 féle.
4. valószínű, de nem biztos.
5. biztos.
-6

Ez nem vicc! A nemtoksemmit tényleg nem tud semmit. Az a) részre például 1/32-ed a valószínűség, de jártam már úgy, hogy elküldtem a helyes választ, kaptam érte mínusz pontot, a rossz válasz meg elfogadták és amikor rákérdeztem, hogy ez meg micsoda, azt mondta, hogy ne aggódjak, az én válaszomat írta le házi feladatnak. Szomorú, hogy ilyenek vannak.
1

Csatoltam képet. Andika! Én úgy gondolkodtam, hogy első helyen 1/32 eséllyel felel Rita, a második helyen 1/31 esély jut a barátnő felelésre, hiszen 1 fő már felelt. Vagy fordítva.
1

A c) részben 5-ször 5 faktoriális a megoldás, hiszen Hajni nem lehet az első, ezért a 6 informatikusból 5-en felelhetnek elsőként. De a ha valamelyik elsőnek felel, akkor másodiknak már Hajni is szóba jöhet, ezért 5 féle lehetőség lesz. Harmadiknak 4 féle eset fordul elő. Negyedikként már csak 3, ötödiknek 2-en és 6.-nak az utolsó felel.
Módosítva: 4 éve
1

Csatoltam képet. Andika! Nem számítottam arra, hogy megelőlegezi a bizalmat, ezért, mivel perceken belül hajnali 1 óra lesz, már fáradt vagyok mára befejezem. Azt gondolom, hogy ez a rész az ábra alapján érthető.
Módosítva: 4 éve
1

Akiknek ilyen feladatsort ad a matek tanáruk, azok biztos, ügyes, szorgalmas diákok. Ha van kedved és időd nézz bele a youtube csatornámba.
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
https://www.youtube.com/watch?v=AYBmRucyITU
https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&t=436s
1