Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
542
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

7
rajta vagyok :)
-2

1. valószínű, de nem biztos.
2. nem valószínű.
3. 36 féle.
4. valószínű, de nem biztos.
5. biztos.
-6

Ez nem vicc! A nemtoksemmit tényleg nem tud semmit. Az a) részre például 1/32-ed a valószínűség, de jártam már úgy, hogy elküldtem a helyes választ, kaptam érte mínusz pontot, a rossz válasz meg elfogadták és amikor rákérdeztem, hogy ez meg micsoda, azt mondta, hogy ne aggódjak, az én válaszomat írta le házi feladatnak. Szomorú, hogy ilyenek vannak.
1

Csatoltam képet. Andika! Én úgy gondolkodtam, hogy első helyen 1/32 eséllyel felel Rita, a második helyen 1/31 esély jut a barátnő felelésre, hiszen 1 fő már felelt. Vagy fordítva.
1

A c) részben 5-ször 5 faktoriális a megoldás, hiszen Hajni nem lehet az első, ezért a 6 informatikusból 5-en felelhetnek elsőként. De a ha valamelyik elsőnek felel, akkor másodiknak már Hajni is szóba jöhet, ezért 5 féle lehetőség lesz. Harmadiknak 4 féle eset fordul elő. Negyedikként már csak 3, ötödiknek 2-en és 6.-nak az utolsó felel.
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet. Andika! Nem számítottam arra, hogy megelőlegezi a bizalmat, ezért, mivel perceken belül hajnali 1 óra lesz, már fáradt vagyok mára befejezem. Azt gondolom, hogy ez a rész az ábra alapján érthető.
Módosítva: 6 éve
1

Akiknek ilyen feladatsort ad a matek tanáruk, azok biztos, ügyes, szorgalmas diákok. Ha van kedved és időd nézz bele a youtube csatornámba.
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
https://www.youtube.com/watch?v=AYBmRucyITU
https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&t=436s
1