Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometriai transzformációk

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
Egy ABC∆ oldalainak hossza a=3cm, b=5cm, c=6cm. Mekkorák az oldalai az A', B', C'∆-nek, ha ABC∆ ~ A', B', C'∆, és leghosszabb oldala 9cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Remélem elfogadod a megoldásomat. Ha kérdésed van írj! Üdv.
Módosítva: 6 éve
0