Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2097
Egy henger alakú edény belső átmérője 28 cm, az edény magassága 30 cm. Mennyi víz fér az
edénybe? (Válaszod literben add meg!)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V=r²π×m⇒(28/2)²×3,14×30=18463,2 cm³=18,4632 dm³=18,4632 liter víz fér az edénybe.
-1