Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki lécci elbirná magyaráznii ❤

Főoldal » Általános iskola » Matematika
445
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,
Egy szám ahányad része, annyi szorosa.
45000 Ft 3/5 része=27000 Ft-ot költött el, és maradt 45000-27000=18000 Ft
2,
Játékra: 2000 Ft 1/4 része=500 Ft
Könyvre: 2000 Ft 3/5 része=1200 Ft
Így elköltött összesen: 1200+500= 1700 Ft-ot, és maradt 2000-1700=300 Ft
3,
52 palacsinta 3/13 része=12 db-ot megevett és maradt 52-12=40 db palacsinta
4,
1 hét=7 nap
1 nap=24 óra
Így 1 hét=7×24=168 óra
(168/2)×2/3=56 óra
Módosítva: 6 éve
0