Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elore koszi

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
Egy háromszög két külső szöge 135°-os és 145°-os. Határozzuk meg a háromszög hiányzó belső szögeit, illetve a külső szögét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Külső szöge: 360-135-145=80 fok
Belső szögük: 180-135=45 fok, 180-145=35 fok és 180-80=100 fok.
-1