Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok matekban kéne egy kis segítség ;)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
981
1.) Rajzolod meg derékszögű Koordináta rendszerben az ABCD trapézt, ha A(0;0); B(4;0) ; C(4;2) ; D(2;2)! Milyen sík mozgások, illetve tér mozgások vihetik a trapézt olyan helyzetbe, ahol A’(0;0) és D’(-2;2)?
Mik a hiányzó koordináták!
B'
C'

2.) h-j feladatai közül melyek nem szerkeszthetők meg egyértelműen?
h) a=4cm alfa=100* béta=40*
i) a=5,5cm alfa=98* béta=82*
j) a=7cm b=5cm béta=80*
A válaszokat előre is köszönöm :))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az első feladathoz két példa:
(Biztosan van több is!)
0

Sajnálom, hogy nincs időd válaszolgatni. (Én azért dolgozom: )
0