Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
497
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
35=x^-2x/-35
0=-35+x^-2x

a=1
b=-35
c=-2

x1,2=35-+ -35×-35-4×1×-2 /2
x1,2=35-+35.11/2=

x1=35.057------> ez a megoldás
x2=-0.057-------------->ez nem megoldás
0