Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
439
A palackban lévő gáz nyomása 7 °C-on normál légköri nyomású.

Mekkora lesz a nyomása 177°C-on?

Készítsd el a folyamat p-T grafikonját!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, sos, Házi feladat, Fizika ,
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
V=áll
`p_0/T_0=p_1/T_1" ⇒ "p_1=p_0/T_0*T_1`
-1