Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
385
Sziasztok! Segítene valaki ezekben?
Előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1) `E=1/2*m*v^2" ⇒ "v=sqrt((2*E)/m)`
2) `m*g*h=1/2*m*v^2" ⇒ "h=v^2/(2*g)`
0