Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. !

Főoldal » Általános iskola » Fizika
662
A gondolozz és válaszoljból kene az osszes feladatra valaszolni .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, fizika, 7.osztály
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. 1/9.81=0.1019368 kg
2. nyugalomban 200g = 20 N, 10 kg= 100 N, esés közben mindkettőnek 0
3.Mindegyikre az ember
0