Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Sziasztok!Ismét segítséget szeretnék kérni ha lehet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
a) (x-10) x 5=50 /:5
x-10 = 10 /+10
x = 20

b) ezt nem tudom sajnálom :(
c) 5:9
5+9 280
14 280

280: 14= 20
5x20=100
9x20=180

100+180=280

9-5 280
4 280

280:4 = 70

630- 350= 280 :)
1

Köszönöm szépen!
0

Köszönöm!
0