Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
796
110011 szám a tízes szamrendszerben
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Bináris (kettes)
0

Csatoltam képet. Nem arról van szó, hogy a bináris (kettes) számrendszert decimális (tízes) számrendszerbe kell átírni? A youtube csatornám matek mesék lejátszási listájában készítettem egy videót: Mese a kettes számrendszerről címmel. Megtisztelsz, ha megnézed. Csak pár perc,
https://www.youtube.com/watch?v=mXet8HusWNk&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=2
Módosítva: 6 éve
0