Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás

323
Ennek a napirendnek a fordítasa kelle
Es a kiemlet szavaknak a jelentese kulon
A válaszokat előre nagyon köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
6:30 Felkelek és elkészítem George szendvicseit. Ezután egy kis házimunkát végzek. Majd felkeltem Georgeot és elkészítem a reggelijét. Mindig sietnem kell, így nincs idő az otthoni reggelire. 8:00 Elbiciklizünk az iskolába, mert a busz túl drága. Ezután 6 mérföldet biciklizek a munkahelyemre. 9:00 Egy szendvicset eszek reggelire az étkezőben, majd elkezdek dolgozni. Az első csoportot általában 9:30-kor kezdem el vezetni. Szeretem a munkámat, de nem keresek sokat, és egész nap állok. 5:00 Miután végeztem a munkával, elmegyek Georgeért 5:30-kor. Vásárolni megyünk. 6:30 Vacsorát főzök, és segítek Georgenak a házifeladatával. Vacsora után házimunkával folytatom, majd e-mailekre válaszolok 9:00-ig. Nem megyek el szórakozni, mert egy babysitter nagyon drága lenne. 9:00 George lefekszik, én pedig egy mesélek neki. Ezután aludni megyek - nagyon fáradt vagyok!
Then: azután, ezután / always: mindig / at home: otthon / cycle: (itt ige) biciklizni / canteen: étkező (esetleg menza) / pick up : "felvenni", elmenni érte az iskolába / After: valami után / until: -ig / babysitter: bébicsősz, de magyarban is használatos a babysitter szó / a story: egy mese
Módosítva: 7 éve
0

Professor Parker, a londoni egyetem stressz szakértője megnézi/megvizsgálja két ember napirendjét és megpróbál segíteni...
Louisa, a nemzeti galéria idegenvezetőjeként dolgozik és él Londonban fiával, George-dzsal, aki 9 éves.
6:30 Felkelek és elkészítem George szendvicseit. Azután csinálok némi házimunkát. Majd felébresztem George-ot és csinálok neki reggelit. Mindig sietek, és nincs időm otthon reggelizni.
8:00 Biciklivel megyünk az iskolába, mert a busz túl drága. Ezurán én még 6 mérföldet biciklizek a munkahelyemig.
9:00 Kapok egy szendvicset reggelire a menzán, aztán elkezdek dolgozni. Az első köröm általában 9:30-kor van. Szeretem a munkámat, de nem keresek valami sok pénzt, és egész nap talpon vagyok.
5:00 Vége a munkaidőmnek, ezután elmegyek George-ért 5:30 körül. Elmegyünk vásárolni.
6:30 Megfőzöm a vacsorát és segítek George-nak a házi feladatában. Vacsora után megcsinálom a még elmaradt házimunkát, vagy válaszolok az e-mailekre 9 óráig. Nem megyek el szórakozni este, mert a babysitter túl sokba kerül.
9:00 George megy aludni, én pedig olvasok neki egy esti mesét. Aztán én is nyugovóra térek- tényleg nagyon fáradt vagyok!
Professor Parker tanácsa: Reggelizzen a fiával. Este csináljon meg minden házimunkát. Ne biciklizzen, inkább busszal menjen. Fontos látni más embereket is. Egyszer egy héten hívja meg inni egy barátját.
6 mérföld: 9,6 km
guide: idegenvezető
then: aztán, azután
always: mindig
at home: otthon
cycle: biciklizni
canteen: menza, ebédlő
pick up: felvesz, elhoz (általában embert)
after: után
until: -ig, bezárólag (időben)
babysitter: bébiszitter, gyerekfelvigyázó
a story: történet, sztori, ebben az esetben esti mese is lehet

Remélem tudtam segíteni :)
0